Hälsning från Ecuador

Hej!
Nu har vi, Astrid, och Fanny, varit i Ecuador i drygt två veckor. Vi gör praktik på Fundación Cambugán och blev fantastiskt fint välkomnade på flygplatsen. Organisationen har kontor i Quito och bor gör vi på deras agroekologiska experimentgård i Pintag, ca 1,5 timme sydost om huvudstaden. Än så länge har vi inte fått någon specifik uppgift av organisationen utan mest hängt runt. Vi hoppas verkligen att det blir lite mer verkstad framöver! Trots få arbetsuppgifter har vi haft det bra, alla är supersnälla, vi bor bra och har lärt oss mycket – inte minst spanska. Denna helgen har det varit “Día de los Difuntos” och därmed ledigt fredag-måndag. Jag och Fanny passade därför på att åka till Amazonas. Vi åkte till en stad som heter Puyo och gjorde därifrån en tredagarstur med båt. Otroligt vackert, grönt och blött! Här kommer lite bilder från de senaste veckorna. Hoppas att ni har det fint!

Ett av gårdens tre får.

 

Skörd från växthuset.

 

Frukost på terrassen i Quito, vill ni se fler matbilder rekommenderar jag att ni går in och följer @pintagbowls på Instagram! Glöm inte heller att följa @framtidsjorden och @cambugan_foundation där!

 

På flygplatsen.
Astrid och Fanny i Amazonas.

 

Varför bränns denna vackra och viktiga grönska ner?

 

Mvh Astrid och Fanny

 

3 svar på ”Hälsning från Ecuador”

  1. wow. otroligt inlägg! fina bilder. så bra kvalitet, det märks att ni har bra kamera. increíble! están haciendo un trabajo muy importante

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *